Töltsetek el együtt egy felejthetetlen estét, miközben mesés Szamos Marcipán trüffeleket készítetek és Szamos Miklós eredeti receptje alapján készült, marcipán ízű krémlikőr kóstoltok!
Mi vár rátok?
Mindenféle csoki finomság, bonbonok, trüffelek
Szamos marcipán likőr
Olvasztunk, temperálunk, öntünk, dermesztünk, dekorálunk, kóstolunk és csomagolunk
Mesés ízkavalkád:
Pisztáciás málnás Szamos trüffel
Szamos Marcipán likőrös trüffel tejcsokoládéval
Mandulás, meggylekváros trüffel
Gyertek velünk egy ízutazásra, ahol a belga csokoládé és finomabbnál-finomabb minőségi alapanyagok kombinációjával találhattok új ízélményekre!
A tanfolyamot vezeti:
Juhász Lilla csokoládéigazgató (A zürichi-i Csokoládé Akadémia tanítványa)
Benkocs Bella csokoládékészítő
Tematika:
Ismerkedés a csokoládé történetével, belga csokoládé pasztillával és bonbonok alapanyagaival
Szamos Marcipán likőr kóstolás
Csokoládékrém főzés, csokoládé temperálás
Bonbon hüvelyek megtöltése a főzött krémmel majd talpazásuk
A kész bonbonok díszítése, kóstolása, csomagolása
Feltételek:
Beváltható: 2019.01.05-2019.03.30.
A tanfolyam mindig 13:00-kor kezdődik. Január 05. és rá következő minden második héten, szombatokon vehető igénybe