Iratkozz fel hírlevelünkre!

Elküld
Jelenleg 83 látogató nézi az ajánlatokat
Nézet:
Rendezés
Aktuális
Gruppi AJÁNLAT:
4órás egylépcsős pálinkafőzés
Gyakorlati oktatással
-50%
Ajánlott fogyasztói ár
20 000 Ft
Hátralévő idő
Gruppi ár
9 990 Ft
Vásárlások száma
19
Megosztás Megosztás
Kiszállítási idő:
-
Kiszállítási díj:
Ingyenes
Garancia:
Szállító:
Legfontosabb infók:
  • 4 órás egylépcsős pálinkafőzés gyakorlati oktatás
  • Egylépcsős, egy utas, egy fázisú, egyszeres, egykörös, oszlopos, tornyos, rektifikációs, töltetes, tányéros stb… Elnevezésében már bő a választék, de még mindig nagyon sokan nem ismerik a jelen és a jövő pálinkafőzési technológiáját.
  • Ebben segít a Pálinkafőzés.com - egylépcsős ”mesterkurzusa” keretein belül - azoknak, akik már ismerik és használják a hagyományos kisüsti rendszert, de szeretnének továbblépni a prémium pálinkák világába. Ajánljuk ugyanakkor azok számára is, akik most szándékoznak megtanulni a minőségi pálinkakészítés esszenciáját.
  • A szisztéma gyors, gazdaságos, könnyen kezelhető és kizárólag előnyei vannak a hagyományos lepárlással szemben.
  • Ezek közül a legfontosabb három:
  • Magasabb aroma kihozatal,
  • Magasabb mennyiségi kihozatal,
  • Rendkívül pontos elő és utópárlat leválasztás, ennek megfelelően tökéletes káros anyag kivonás.
  • A képzés pénteki napokon kerül megrendezésre a Pálinkafőzés.com telephelyén a 1164 Budapest, Vidámvásár u. 143 szám alatt, reggel kilenc órás kezdéssel. A teljes program maximum 4 órás, azaz 13 óráig tart.
  • A kurzus kóstoltatással indul azok számára, akik tömegközlekedéssel illetve sofőrrel érkeztek. A lefőzés során közös mintavételekkel segítünk megérteni a párlatfrakciók tökéletes elválasztását. A lepárlás végén megkóstolható az elkészült pálinka.
  • A program tematikája a Pálinka Mester egylépcsős berendezés gyakorlati bemutatására épül. Prezentáljuk a készülék felépítését, részegységeit, működését, beállításait, a teljes főzési folyamatot, a végtermék mérését, fogyasztási szeszfokra beállítását, utókezelését. Amennyiben az oktatás időtartamába belefér, úgy kérés esetén érinthetjük a gyümölcskezelés, cefrekészítés, kisüsti technológia és a törvényi szabályozás/üzemi rendszerek témaköreit is. Kiemelten ismertetjük a hagyományos kisüsti és az egylépcsős rendszerek közötti különbségeket.
Feltételek:
Termékek, amik érdekelhetnek: