Többszöri próbálkozás után sem sikerül jó sushit készíteni? Nem tudod, hol szerezd be az alapanyagokat?
Tele vagy kérdésekkel, de sehol nem találsz egyértelmű válaszokat?
Nálunk az ISHiKInél minden kérdés hiteles válaszra talál
Mind a sushi készítés, mind az oktatás terén nagy tapasztalattal rendelkező séfjeink segítenek átlátni az egyszerűnek tűnő, mégis kihívásokkal teli sushizás érdekes világát
Az előadásainkon részvevőknek olyan tudást igyekszünk átadni, amivel képesek lehetnek otthoni környezetben igazi sushit készíteni, mindenféle fennakadás nélkül
Évek óta tartó előadás sorozatunk által felismertük a tényt, hogy mindenkinek más és más módon sikerül megérteni, rögzíteni a tanultakat
Ezért igyekszünk minden tanulónkkal egyénileg is foglalkozni, nem csak az előadásokon, hanem utána is bármikor fel lehet velünk venni a kapcsolatot további tanácsokért
A nálunk megszerezhető képességek:
Evőpálca stabil használata
Sushi shari (ecetes sushi rizs) valódi elkészítése
A legfontosabb sushi fajták elkészítése pl.: hosho maki (alap tekercs), ura maki (kifordított tekercs), nigiri (rizs falat, feltéttel) kérésre további fajtákat is bemutatunk (futo maki, tamaki, gunkan, sashimi stb...)
Szó lesz a híres miso levesről, tamago- ról, halak- zöldségek feldolgozásáról, tárolásukról és természetesen a beszerzésükről is