Iratkozz fel hírlevelünkre!

Elküld
Információk

A Gruppi egy weboldal, minden nap a legjobb ajánlatok várnak rád, garantáltan a legjobb árakon.

A Gruppi egy piactér ahol harmadik felek forgalmazzák a terméket és értékesítik azokat. részletes infokat az ÁSZF-ben találsz, és minden termék leírásánál és a vásárlói adatok megadásakor és a visszaigazoló emailben is láthatod a forgalmazót.

A Panaszkezelés az ugyfelszolgalat@gruppi.hu címen történik és, hogy ezen a címen, termékekkel kapcsolatos, általános és technikai kérdésekre tudunk választ adni, mert a Gruppi hirdetési felület, egy piactér, ahol harmadik felek értékesítenek akik forgalmazzák a terméket így vásárlással kapcsolatos kérdésekkel közvetlenül hozzájuk lehet fordulni.

Kivételt képeznek ez alól a Gruppi által forgalmazott termékek, amelyek forgalmazója a Xentury Xchange Kft, ezen termékek kiszállítását és raktározását egy erre szakosodott úgynevezett fulfillment cég a Webshippy Kft végzi (Fót, East Gate Business Park C/2, 2151).

A Gruppin a KIEMELT AJÁNLATOK 48 órán keresztül elérhetőek, a SPECIÁL AJÁNLATOK aktuális lejáratát mindig megtalálod közvetlenül az ajánlat mellett.

Az ajánlatokat a KELL NEKEM gombra kattintva vásárolhatod meg adataid megadását követően.

A Gruppin nincs kosárfunkció, egy vásárlás keretében egy termék (illetve annak variáció (ha elérhetőek)) vásárolhatóak meg.

A ajánlatoknál használt fogalmak és jelentésük:

Név: A termék rövid megnevezése

Gruppi ár: Az az adott termék fogyasztói ára.

Kiszállítási idő: Az adott termékre vonatkozó beszállító partner által vállalt átlagos szállítási idő.

Kiszállítási díj: Az adott termékre vonatkozó beszállító partner által vállalt kiszállítási díj, ami a kedvezményes áron felül fizetendő..

Garancia: Az adott termékre vonatkozó forgalmazói partner által vállalt garancia időtartama.