Téged is a sírás kerülget, amikor a szeletelésre gondolsz és nem a hagymától?
Unod, hogy otthon michelin csillagos szeletelést várnak el tőled?
Szeretnél egy tuti eszközt, amivel nem csak szeletelni, de darálni is tudsz?
Akkor pont Neked találták ki ezt a csodás zöldség, gyümölcsaprítót.
Tökéletes választás, ha idő szűkében vagy!
Nem is beszélve arról, hogy speciális kialakítása révén védi a kezedet a sérülésektől, így könnyen elkerülhetőek a kisebb konyhai balesetek.
Mutasd meg a családodnak, hogy nem kell messzire menniük egy michelin csillagos ételért és válaszd ehhez az igazi kihíváshoz a Kézi zöldségdaráló- és reszelőt !
Hasznos infók: A 3 féle feltétnek köszönhetően egyetlen konyhai eszközzel darálhatsz diót, kekszet, készítheted el kedvenc salátád alapanyagait vagy szeletelheted főételeidhez az alapanyagokat.
A termék strapabíró műanyag és rozsdamentes acélból készült a tökéletes használat és hosszú élettartam érdekében.
A csúszásgátló párnáknak hála stabilan használható, többé nem kell félned a konyhai balesetektől, vágásoktól.
Egy eszközzel darálhatod le a diót a kedvenc süteményedhez, apríthatod össze kedvenc gyümölcseid vagy zöldségeid kedvenc salátádhoz.
Próbáld ki ezt a tuti receptet, amihez semmi másra nem lesz szükséged, csak kedvenc új konyhai eszközödre, a kézi zöldségdaráló- és reszelőre!
Máglyarakás Az almákat (10 db) meghámozzuk és apróra reszeljük a vágókéses feltét segítségével. Ízlés szerint citromlevet és fahéjat adunk hozzá, majd 2 evőkanál vajon megpároljuk. A kifliket (kb. 6-7 db) vékony szeletekre vágjuk. A 4 db tojást szétválasztjuk, a tojássárgákat 4 evőkanál cukorral és 1 csomag vaníliás cukorral kikeverjük, majd hozzáöntünk 2 dl tejet. A kifliket ebbe a tejes keverékbe áztatjuk. Egy magasfalú tepsit kivajazunk, az áztatott kiflik felét belerakjuk. A 12 evőkanálnyi diót lereszeljük a kis lyukakkal ellátott feltét segítségével, majd 1 evőkanál porcukorral kikeverjük. A cukros-dió felével megszórjuk a tepsibe helyezett kiflit, ráhalmozzuk a párolt almát, majd a diós keverék második felével is megszórjuk. Ezután a maradék kifli következik, amelyet 7 evőkanálnyi baracklekvárral koronázunk meg. A kemény habbá vert tojásfehérjét a tetejére tesszük, majd sütőben összesütjük, amíg a tojáshabon apró, rózsaszín gyöngyök jelennek meg. Jó étvágyat hozzá!
A Kézi zöldségdaráló- és reszelő tulajdonságai:
Anyaga: műanyag, rozsdamentes acél szeletelő rész 3 féle feltét:
Dob kis lyukakkal: dió, keksz darálására
Dob nagy lyukakkal: zöldségek, gyümölcsök gyors szeletelése salátákhoz
Dob vágókéssel: ultravékony zöldségszeletek
Különböző színekben
Feltételek:
A terméket átlagosan 3 munkanapon belül kiszállítjuk!