Oldalunkon cookie-kat használunk, melyek nélkül a weboldalunk nem működik megfelelően. Oldalunk használatával Ön elfogadja a cookie-ek alkalmazását.
További információ
Több mint 200 képpel, fázisfotóval az ezerarcú csokoládéból készíthető édességekről
A Le Cordon Bleu intézet vezető cukrászmesterei által összeállított 180 recept lépésről lépésre mutatja be a csokoládés finomságok elkészítésének fortélyait
Több, mint 200 színes kép és fázisfotók illusztrálják a magas szakmai színvonalú leírásokat
A 416 oldalas, reprezentatív megjelenésű kötet mind a profi cukrászok, mind a kezdők számára hasznos útmutató
A hagyományos és az új készítmények között találhatunk klasszikus csupacsoki tortákat, selymes krémeket, rafinált desszerteket, elegáns bonbonokat, izgalmas kekszeket, különleges díszítéseket éppúgy, mint ínycsiklandóan bársonyos meleg vagy üdítően hideg italokat is
Szaklektor: Pataki Ádám cukrászmester
Geopen Kiadó
Gasztronómia
416 oldal
Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
ISBN: 9789635160761
Kiadás éve: 2021
Feltételek:
A terméket átlagosan 5 munkanapon belül kiszállítjuk!
A terméket forgalmazza a Gruppi (Xentury Xchange Kft. elérhetőségei: +36 (1) 2550-250; ugyfelszolgalat@gruppi.hu; adószám: 26366403-2-41; cégjegyzékszám: 01 09 326464; cím: 1012 Budapest Pálya utca 2/a)